Sumar connect 162

Scris de | 5 aprilie, 2021
Sumar connect 162

Industria smartphone-urilor reprezintă unul dintre cele mai dinamice segmente de piață, prin prisma inovațiilor constante și a tehnologiei care progresează într-un ritm rapid și susținut. În acest număr al revistei am făcut o radiografie a celor mai importante telefoane lansate la începutul lui 2021 și am analizat și cele mai importante modele pliabile de pe piață în acest moment.

ACTUALITĂȚI

Produse & Știri

Cele mai noi produse și știri IT&C.

FOCUS OPERATORI

Orange România

A regândit strategia pentru un 2020 atipic și și-a îndreptat atenția spre un răs­puns mai bun asupra nevoilor clienților.

Interviu Vodafone

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Ro­mânia: „5G va fi fundamentul revoluției industriale digitale”

Interviu Telekom

Vladan Pekovic, CEO Telekom Roma­nia: „De la începutul pandemiei ne-am concentrat pentru a menține România conectată”.

FOCUS PRODUCATORI

Interviu Huawei

Wang Wei, Country Manager Huawei CBG România: „Toate datele noastre arată că ne aflăm pe o pantă ascendentă pe piața locală, atât în privința vânzărilor, cât și din punctul de vedere al market share”.

Interviu iStyle

Valeriu Ion, General Manager iStyle Ro­mânia, Bulgaria & Adriatics: „2020 a fost un an în care am suferit, dar în care am învățat niște lecții care ne-au transformat într-o echipă mai puternică și mai unită”.

Interviu Samsung

Tiberiu Dobre, Head of IM Division Sam­sung România & Bulgaria: „Piața de tele­foane mid-range cumulează aproximativ 57% din valoarea telefoanelor vândute de Samsung”.

SMARTPHONE

Asus ROG Phone 5

Cel mai nou telefon pentru gameri de la compania taiwaneză a poposit pe masa noastră de teste pentru a fi pus la treabă.

Nokia 5.4

Pentru utilizatorii mai puțin pretentioși este o opțiune bună și vine cu un sistem de ope­rare exact asa cum a fost gândit de Google.

Samsung Galaxy A52 5G

Un mid-range de top, și totodată unul dintre cele mai accesibile telefoane echi­pate cu compatibilitate 5G.

OnePlus 9 Pro

Unul dintre cele mai bune telefoane cu Android care a trecut pragul redacției în ultima vreme. Direcția în care producătorul chinez se îndreaptă este una foarte bună, odată cu noul partene­riat cu Hasselblad.

Motorola G100

Continuă această „tradiție” pe care Motorola o are de câțiva ani buni: de a lansa midrange-uri extrem de competen­te, cu mici minusuri, însă un raport bun calitate-preț.

Sony Xperia II

Vine echipat cu o cameră care poate strălu­ci și din care poți scoate rezultate excelen­te, dacă ești dispus să îi dedici puțin timp, un ecran superb și un format neobișnuit, dar care cu siguranță va atrage atenția

Realme 7 Pro

Un preț excelent pentru un pachet care este mai ofertant decât ce oferă alți candidați de pe segmentul său de preț.și o cameră peste medie, totul la un preț foarte tentant.

BĂTĂLIA PLIABILELOR

Huawei Mate Xs vs Samsung Galaxy Z Fold2

S-au înfruntat pe masa noastră de teste. Cine a ieșit câștigător? Întrebarea mai importantă este dacă merită să ne cumpărăm un pliabil în 2021. Ambele telefoane sunt premium, ambele au camere foarte bune, însă punem la îndoială utilitatea lor din prezent.

LAPTOP

Acer ConceptD 3

Este un device potrivit pentru cei care au nevoie de o bază solidă pentru ideile și procesul creativ pe care le transpun apoi în mediul digital. Ecranul cu certificare Pantone și touchscreen, touchpad-ul de dimensiuni ofertante, dar și balamaua inedită care îți permite să așezi în aproape orice poziție display-ul contribuie la o experiență de utilizare foarte plăcută.

GAMING

Hitman 3

Seria Hitman este una dintre cele mai de succes francize din istoria gaming-ului, una care si-a pus amprenta asupra multor generatii de jucatori amatori ai genului stealth shooters.Hitman3 este cu siguranță cel mai bun joc din „Trilogia Asasinării” și se încadrează fără probleme într-un Top 3 al întregii serii.

CISOLAR 2023 & IBES 2023