connect 163 – Smart Home Edition

Scris de | 16 iunie, 2021
connect 163 – Smart Home Edition

SUMAR connect 163

FOCUS INTERVIU

Ovidiu Nicolița, Manager Consumer Commercial Team, Signify: „Ne place să oferim cele mai inteligente soluții de iluminat pentru smart home celor sunt pasionați de cele mai noi tehnologii și care nu se sfiesc să le arăte cum funcționează și celorlalți”.

Răzvan Sturza, Motorola România: „Noi am plecat cu brand-ul Motorola dintr-o zonă oarecum negativă, a trebuit să convingem clienții că brand-ul există, că produsele sunt cel puțin la fel de bune ca ale competiției”.

SMARTPHONES

Și în acest număr am luat la puricat cele mai noi smartphone-uri apărute pe piața din România în ultimele luni și avem parte și de un „invitat” surpriză, unul dintre ultimele telefoane produse de LG.

Bătălia mid-range-urilor de la Samsung. Care smartphone mai ieftin de la Samsung ți se potrivește? Am pus Samsung Galaxy A72, A52 5G și A32 5G unul lângă celălalt ca să vedem ce telefon de la producătorul sud-coreean oferă cel mai bun raport calitate/preț.

LG Wing este un telefon inedit cu care am avut ocazia să ne jucăm în ultima vreme. Este un display glisant o idee bună în 2021? Analizăm cum se comportă unul dintre ultimele telefoane produse de LG până la închiderea diviziei de smartphone-uri.

Realme 8 Pro. Una dintre surprizele plăcute ale lui 2021, Realme 8 Pro este unul dintre cele mai interesante telefoane ieftine pe care le-am testat de curând. Acesta dispune de o cameră de 1080 MP pe care am pus-o la treabă în București.

SMART HOME

Pe măsură ce tehnologia avansează, toate obiectele din jurul nostru se transformă. Asta nu înseamnă că locuințele trebuie să stea pe loc, conceptul de „Smart Home” existând deja pe piață de ceva vreme. În acest număr am încercat să ne imaginăm mediul inteligent, smart, de acasă.

Tenda TX3 este un router cu Wi-Fi 6 care îți va oferi viteze foarte mari, la un preț chiar decent. Acesta se montează cu ușurință, iar upgrade-ul pe care îl vei face rețelei de acasă se va simți de îndată.

Smartphone-ul Samsung Galaxy, centrul de comandă pentru Smart Home: Pentru că ce poate fi mai ușor decât să controlezi obiectele inteligente din casă prin intermediul telefonului? Am testat ecosistemul Samsung Galaxy ca să vedem cum ne poate face viața mai ușoară.

CUM ARATĂ BIROUL PERFECT

Dacă lucratul de acasă (Work from Home) a devenit ceva mainstream în lumea în care trăim, asta nu înseamnă că nu putem face câteva modificări la spațiul din locuință dedicat productivității. Astfel că am pus la punct un colț ideal în care să îți petreci orele de lucru, pentru ca timpul să treacă mai ușor și ca tu să fii mai comod și mai liniștit.

Purificatorul AlecoAir P60 Elite este un gadget care nu ar trebui să lipsească din locuințele care sunt mai predispuse către o calitate mai slabă a aerului.

Huawei Wi-Fi Mesh WS5800 îți oferă o soluție foarte bună atunci când ai nevoie de un sistem Wi-Fi care să facă față cu brio unor locuințe mult mai ofertante din punct de vedere al spațiului.

IFTT, SAU CUM SĂ ÎȚI AUTOMATIZEZI CASA ÎN MOD INTELIGENT

If this then that este un software care îți permite să profiți la maximum de capacitățile smart ale obiectelor conectate din casă, pentru a îți ușura viața.

GAMING

Returnal este primul joc lansat în exclusivitate pentru PlayStation 5. Acesta se folosește într-un mod foarte inteligent de feedback-ul haptic al controllerelor și te aruncă direct în atmosfera sumbră a unei planete îndepărtate.

Razer Anzu sunt primii ochelari smart lansați de producătorul american. Ei îți permit să asculți muzică prin rame și îți protejează ochii de lumina dăunătoare a monitorului.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,