Connect 165 – Gaming Edition

Scris de | 16 decembrie, 2021
Connect 165 – Gaming Edition

SUMAR connect 165 – Gaming Edition 2021

FOCUS INTERVIU

Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS SYS Romania, bilanț de pandemie: Ce au însemnat ultimii doi ani pentru compania care domină piața locală de laptopuri

Lucian Condruz, Consumer Sales Leader Lenovo România: „Cel mai așteptat model și pentru care au apărut chiar liste de așteptare, este Legion 5 Pro”

SMARTPHONES

iPhone 13 Pro: A venit și acea perioadă a anului în care Apple lansează cele mai noi iPhone-uri. De această dată a venit la rând gama iPhone 13, una care este extrem de similară cu cea lansată anul trecut.

Sony Xperia 5 III: Noul aproape flagship de la Sony, pentru că putem să-i spunem așa datorită segmentului de preț pe care este încadrat, vine dotat cu „aproape” aceleași funcții ca fratele său puțin mai mare, Xperia 1 III

Xiaomi 11T Pro: Xiaomi are deja 120Hz pe telefoanele sale de ceva timp, așa că miza sa pentru noua serie a fost alta: să aducă încărcare pe fir pe 120W pe flagship-ul 11T Pro

LAPTOPS

ASUS ROG Zephyrus S17 GX703HM Zephyrus S17 a poposit în redacția connect și a fost folosit cu preponderență, da, te-ai prins, la joacă. De fapt, la „muncă”.

Lenovo Legion 5 Pro cu AMD Ryzen 7 5800H: Părerile noastre despre unul dintre cele mai interesante laptopuri de gaming care au apărut pe piața din România în ultima vreme.

STREAMERS SPOTLIGHT

Maximilian Ioan: „E important să înțelegi cine sunt urmăritorii tăi și să îi respecți”

Gannicus: „Mama a fost persoana care m-a susținut mereu”

Amyclaire: „Eu personal mă lupt zilnic cu comentariile și situațiile sexiste, acuzele și judecata gratuită”

Reddysh: „Sunt dedicată 100% pasiunii mele pentru gaming, care a devenit și carieră full-time între timp”

GAMING

FIFA 22 – De câteva generații, cea mai celebră franciză de jocuri de fotbal, FIFA, putea fi descrisă cu aceeași frază, an de an: „more of the same”. FIFA 21, FIFA 20, FIFA 19 și FIFA 18 au fost extrem de similare la nivel de gameplay, și noutățile aduse în modurile de joc s-au limitat în mare parte asupra Ultimate Team. În această ediție aflăm ce s-a schimbat în cea mai nouă ediție a popularei serii.

Far Cry 6 – Când am auzit prima dată că Ubisoft va lansa un Far Cry plasat într-un soi de Cuba fascistă recunoaștem că am fost cel puțin intrigați. Fiind una dintre cele mai versatile și interesante serii de jocuri Triple A, una care a rezistat testului timpului și ne-a oferit titluri mai mult sau mai puțin reușite, cel mai nou Far Cry ne dovedește încă o dată că Ubisoft mai mișcă pe acest front și mișcă destul de bine.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut – Ghost of Tsushima Director’s Cut este un joc superb, care punctează foarte bine la caopitolele narațiune și decor. Te face să te simți ca și când ai fi călătorit în Japonia secolului 13, și îți oferă o imersiune de neegalat în ceea ce privește empatizarea cu personajul principal.

Etichete: , , , , , , , , , ,