Connect 167 – Ultimii 20 de ani de telecomunicații

Scris de | 4 august, 2022
Connect 167 – Ultimii 20 de ani de telecomunicații

SUMAR connect 167

FOCUS INTERVIU

Aurel Nețin, Country General Manager Lenovo România: „Secretul e că îmi place ceea ce fac, iar în general, dacă fac ceva, încerc să fac foarte bine”

Liudmila Climoc, CEO Orange România: „Astăzi, Orange România oferă cel puțin un serviciu de telecomunicații pentru 1 din 2 români”

20 DE ANI DE TELECOMUNICAȚII

20 de ani de Orange în România: Povestea Orange pe piața din România continuă. În acest număr aniversar al revistei am tratat pe larg istoria acestei companii în țară, inovațiile pe care le-a adus de-a lungul timpului, mutările pe care le-a realizat dar și ce urmează mai departe.

De la cărămidă la bijuterie: În incursiunea noastră nu vrem să te plictisim cu detalii tehnice sau cu ce mai vezi sau citești pe la noi de obicei, în schimb vrem să te trecem printr-o perioadă mai romantică a vieții noastre, una care avea să definească definitiv termenul de „telefon”. Cuvântul cheie este „nostalgie”.

TECH CORNER

Te invităm să citești o serie de interviuri eveniment cu unii dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de tehnologie din România, unde aflăm ce au însemnat pentru ei toate schimbările dramatice care au avut loc în peisajul tehnologiei în ultimii 20 de ani.1

SMARTPHONES

Xiaomi 12 Pro: Noua gamă Xiaomi 12 este succesoarea unei serii excelente și pe care și noi, aici la connect, am aclamat-o atunci când am testat produsele.

OnePlus 10 Pro: Cei pasionați de brandul OnePlus, sau care au fost utilizatori în urmă cu ceva ani, știu că acesta a plecat la drum propunând produse cu un aer ceva mai „tineresc”, mai „hipsteresc”. Cu un soi de „cool factor” care devenea din ce în ce mai atrăgător mai ales pentru tinerii pasionați de tehnologie.

Oppo Find X5 Pro: Oppo Find X5 Pro îndeplinește toate sarcinile pe care i le poți oferi unui flagship cu brio, și în materie de specificații bifează cam toate aspectele pe care ți le-ai putea dori. 

TV

Samsung QLED QN95B are un preț la fel de mare ca dimensiunile sale. Este fără îndoială o alegere excelentă pentru cei care au o sufragerie suficient de generoasă pentru un astfel de TV, și calitatea culorilor sale, contrastul, sunetul Dolby Atmos și posibilitatea de a beneficia de o mulțime de tehnologii de gaming reprezintă avantaje majore pentru o astfel de achiziție.

AUDIO

SONY WH-1000XM5: De câțiva ani buni, Sony deține coroana în ceea ce privește căștile cu noise-cancelling, seria 1000X fiind vizibilă în metrourile, aeroporturile și autobuzele din întreaga lume.

PERIFERICE

Monitor AOC C27G3U/BK: AOC C27G3U este un prim pas foarte bun în lumea monitoarelor curbate, mai ales dacă ai fost vreodată curios de un astfel de ecran. Dimensiunea îl face să fie foarte potrivit pentru experiențe single player, în timp ce rata de refresh ridicată și timpul de răspuns scăzut, combinat cu tehnologiile AMD îi oferă calități importante și pentru experiențele multiplayer sau competitive.

Razer Kraken V3 Hypersense este un headset onest pentru cei care vor un plus clar de calitate audio atunci când se joacă. Deși vine la un preț care poate fi ușor piperat pentru unii, headset-ul se ridică, ba chiar întrece nivelul așteptărilor și se comportă ca un adevărat periferic premium.

GAMING

Grid Legends nu este un joc de racing în care să îți petreci sute de ore, neavând nici harta uriașă a Forza Horizon, nici numărul foarte mare de mașini din Gran Turismo, însă reușește cumva să își găsească o nișă și să își facă loc în lumea destul de aglomerată la momentul actual a acestui tip de jocuri. 

Gran Turismo 7: Multitudinea de setări prin care îți poți personaliza experiența de condus, grafica incredibilă, dar și diversele moduri de joc în care poți pierde cu lejeritate zeci de ore, fac din acest titlu unul care ne-a făcut să ne reapucăm de racing games.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , , , , , ,