Kingston anunţă Compact Flash Ultimate 600x

Scris de | 1 octombrie, 2010
Kingston anunţă Compact Flash Ultimate 600x

Kingston Digital anunţă lansarea cardului de memorie CompactFlash (CF) Ultimate 600x. Cardul CompactFlash Ultimate 600x suportul modul UDMA 6 şi oferă viteze de citire şi scriere de până la 90MB/sec, devenind cel mai rapid card Kingston Technology, compatibil cu aparatele foto digitale de top şi alte dispozitive.
Cardurile Kingston CF Ultimate 600x sunt ideale pentru fotografii care surprind imagini în rafală. Spre exemplu, într-o situaţie precum o nuntă sau un eveniment sportiv, posibilitatea de a captura rapid mai multe cadre poate face diferenţa.
Cardul Kingston CF Ultimate 600x este disponibil în capacităţi de 16GB şi 32GB pentru a permite folosirea fişierelor mari (de exemplu, fotografiile RAW sau videoclipurile HD). Atunci când este utilizat alături de camere şi card readere compatibile cu modul UDMA 6, viteza de 600x permite scrierea şi citirea datelor de pe card mult mai rapid decât la generaţiile precedente de carduri. Pentru mai multă siguranţă, cardul CF Ultimate 600x include aplicaţia gratuită pentru recuperarea datelor, de la MediaRECOVER.
Cardurile Kingston dispun de garanţie pe viaţă şi suport tehnic 24/7.

Etichete: ,