Despre noi

Despre revista connect

connect este cea mare revistă de tehnologie din Europa și printre puținele publicații de IT&C de pe piața locală. Domeniile tematice se extind de la telefonia mobilă, până la teste de smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului.

Lună de lună, în cei peste 20 de ani de existenţă, revista connect şi-a atras noi cititori care şi-au demonstrat ulterior fidelitatea. Conform studiilor de audit realizate de Studiul Naţional de Audienţă, connect a înregistrat anul trecut o audienţă medie de 100.000 de cititori pe ediţie.

connect se adresează mai multor categorii de cititori: începătorilor pasionaţi, utilizatorilor importanţi şi profesioniştilor din domeniul telecomunicaţiilor. Cititorul connect este unul extrem de inteligent, pasionat de tehnologie şi foarte atent la detalii, fiind familiarizat cu precizia informaţiilor de laborator pe care le oferă revista. Media de vârstă a cititorilor revistei connect este cuprinsă între 20 şi 45 de ani. Cea mai mare parte a lor, adică 90% sunt bărbaţi şi 70% dintre ei au studii medii şi superioare.

Istoric MTR Press

Trustul de presă MTR Press s-a făcut cunoscut în România ca un deschizător de drumuri în domenii neexplorate de nici o altă companie. A început în 2001 cu cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa – connect magazine, a continuat cu publicaţia anuală –Catalogul de teste connect, în 2005 a lansat PHOTO Magazine, revistă concepută integral de MTR Press, care acoperă un gol pe care toţi amatorii de fotografie şi tehnică foto îl resimţeau de multă vreme. În 2006, a ieşit pe piaţă revista audio-video magazine, publicaţie care prezintă noutăţile din acest domeniu vast al tehnologiilor audio şi video. La finalul anului 2006, portofoliul MTR Press s-a îmbogăţit cu încă un titlul, aproape fără concurenţă pe piaţa românească. Revista LUXURY se adresează tuturor celor care iubesc luxul. Următorul titlu marca MTR Press a apărut pe piaţă în 2007, încercând să acopere din nou un domeniu de nişă.Real Estate magazine s-a dorit un ghid specializat al celor interesaţi de domeniul imobiliar.

MTR Press a fost fondat în 2001 de către Leon Arhire, actualul preşedinte al trustului.

Echipa connect

Administrativ:

CEO: Leon Arhire

General Manager: Iulian Machi, iulian.machi@connect.ro
Executive Director: Monica Vereș

Redactor-șef: Claudiu Rapan, claudiu.rapan@connect.ro 

Redactor-șef adjunct: Andrei Brîndușescu, andrei.brindusescu@connect.ro

Editori:

Costea Gabriel

Daniel Timariu

Lavinia Floroiu

Cătălin Marcu

Tiana Eniko

Art director: Bogdan Bănescu