Romtelecom a obţinut certificarea Polycom Gold

Scris de | 20 octombrie, 2010
Romtelecom a obţinut certificarea Polycom Gold

Romtelecom a obţinut în premieră în România certificatul Polycom Gold prin companiile care sunt clienţii săi vor putea beneficia de soluţii de comunicare unificată integrată, garantate de expertiza şi calitatea Polycom.
Prin această certificare, Romtelecom oferă soluţii de videoconferinţă clienţilor săi, bazate pe tehnologiile de ultimă oră dezvoltate de Polycom, liderul mondial în soluţii de comunicare unificate. Certificarea obţinută face parte din strategia Romtelecom Business Solutions, divizia dedicată clienţilor companii Romtelecom, de a-şi adapta infrastructura de business şi gama de servicii şi produse pentru a răspunde complet cerinţelor companiilor româneşti.
“Prin această certificare Romtelecom îşi arată încă o dată disponibilitatea de a răspunde nevoilor companiilor româneşti de a-şi controla mai bine costurile directe în această perioadă economică dificilă. Din experienţa noastră de până acum, implementarea unei soluţii de video conferinţă poate aduce o reducere de aproximativ 25% a costurilor cu călătoriile de afaceri ale unei companii”, a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business, Romtelecom.

Etichete: , ,