Noutati in navigatie

Scris de | 26 octombrie, 2010
Noutati in navigatie

Garmin şi Mio vin pe piaţă cu noi sisteme de navigaţie, dotate cu cele mai noi tehnologii în materie. Noul Mio S605 dispune de o mulţime de funcţii inovatoare,  iar noile nüvi 2200 şi 2300 oferă navigaţie pentru fiecare stil şi buget. Să vedem cu ce se laudă fiecare dintre ele.

MIO S605

Cel mai nou dispozitiv de navigaţie al celor de la Mio, S605, dispune de suport TMC; Text To Speech, dar şi de un port AV, care îl face un aparat cu adevărat multimedia. Cu ajutorul acestuia pot fi conectate dispozitive cum ar fi DVD playerele sau camerele de asistenţă la parcare.
Aparatul are un touchscreen de bună calitate, de 5 inchi, care răspunde foarte exact la comenzi, folosind software-ul Spirit II.
TMC completează experienţa de navigaţie, dar contează foarte mult şi prezenţa punctelor de interes 3D. Aceasta are ca rezultat o orientare infinit mai bună pe hartă. Clădirile reprezentate astfel te vor ajuta să te orientezi cu mare uşurinţă într-un oraş pe care nu îl cunoşti.

Garmin nüvi 2360LT

Modelele din noua serie nüvi2300 au un ecran de 4,3 inchi, pe care pot fi vizualizate rute multiple.
Primul model din această serie se numeşte 2360LT şi dispune de funcţii premium din plin. Sistemul de navigaţie poate fi folosit ca şi handsfree wireless, cu ajutorul tehnologiei bluetooth.
Mai mult decât atât, cu trafficTrends pot fi estimaţi exact timpii de sosire. In plus, ţi se vor şi recomanda rute, folosindu-se istoricul călătoriilor tale.

Hărţile pot fi vizualizate atât în mod portret, cât şi în cel landscape, iar navigaţia este simplificată prin prezenţa pe hartă a terenurilor 3D şi a topografiei cu relief umbrit. În felul acesta te vei descurca mult mai uşor în timpul călătoriilor în străinătate.
In plus, aparatul, permite folosirea dispozitivului ecoRoute HD. Acesta este uşor de instalat, iar sistemul de navigaţie devine un calculator de diagnostic în timp real al maşinii, afişând foarte multe date esenţiale legate de combustibil, distanţă parcursă sau economiile de benzină realizate.

Citeste mai mult aici

Aboneaza-te la revista connect

Etichete: