Iniţiativă verde semnată COSMOTE

Scris de | 18 noiembrie, 2010
Iniţiativă verde semnată COSMOTE

Aproximativ 150 de angajaţi ai COSMOTE România şi Germanos sunt aşteptaţi să ia parte, ca voluntari, la una dintre cele mai mari acţiuni de reîmpădurire a anului care implică plantarea unei păduri întregi, în apropiere de Ploieşti. Reîmpădurirea face parte din programul de responsabilitate corporatistă al companiei, denumit „Adoptă o pădure”, lansat în 2009.
Astfel, pe 20 noiembrie, echipa de voluntari de la COSMOTE şi Germanos va planta 10.000 de puieţi de stejar pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi situată la est de Ploieşti, cu sprijinul Asociaţiei MaiMultVerde şi al Administraţiei Domeniului Public şi Privat Ploieşti.
Mai mult, compania, împreună cu partenerii săi, îşi asumă îngrijirea pădurii pentru următorii cinci ani – perioada necesară pentru ca puieţii de stejar să atingă maturitatea timpurie.
Aceasta este cea de-a doua acţiune de acest fel, după o împădurire similară în 2009, care a implicat 100 de voluntari dintre angajaţii COSMOTE şi Germanos, care au plantat 5.000 de copaci în pădurea Căciulaţi, situată lângă Baloteşti, la nord de Bucureşti.

Etichete: , , ,