1&1 Internet bifează 100 de noi locuri de muncă

Scris de | 11 ianuarie, 2011
1&1 Internet bifează 100 de noi locuri de muncă

1&1 Internet, una dintre cele mai mari companii de webhosting din lume, şi-a dublatnumărul experţilor IT din Centrul de Research & Development din Bucureşti. Pentru a putea gestiona toate proiectele viitoare, compania a anunţat disponibilitatea mai multor locuri de muncă şi pentru 2011. În prezent, 1&1 România are mai mult de 180 de specialişti.
“Competenţa specialiştilor IT români a fost motivul pentru care 1&1 a ales Bucureştiul ca loc pentru unul dintre centrele sale de Cercetare şi Dezvoltare”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General al 1&1 România. “În prezent, ne dorim să aducem alături de noi cât mai mulţi specialişti, pasionaţi de ceea ce fac, cu o capacitate de asimilare deosebită, receptivi şi cu spirit de echipă.”
Compania are subsidiare în mai multe ţări europene, în SUA şi în Filipine, de aceea are foarte multe de oferit în materie de oportunităţi de dezvoltare a carierei, proiecte incitante, atmosferă de lucru şi provocări profesionale. 1&1 caută candidaţi care au competenţe dovedite de Java, Javascript, Linux C++ sau programare PHP şi candidaţi cu competenţe în alte arii conexe, precum aigurarea calităţii şi management de proiect. De asemenea, aşa cum evidenţiază Wolfgang Gunne, compania oferă şansa persoanelor motivate, cu sau fără experinţă, să înceapă o carieră în IT prin intermediul internshipurilor şi oportunităţilor de angajare la nivel de începător.

Etichete: , , ,