www.connect.ro

Scris de | 13 ianuarie, 2011
www.connect.ro

Rodica BoitosĂsta e titlu de editorial? Dar cum aţi fi vrut să se intituleze? „Wish list”, „La mulţi ani!” sau „Ho-ho-ho!” ca jumătate din textele care se scriu în această perioadă a anului? Fără lista de dorinţe pentru anul care vine, fără colinde şi fără urări care şi-au pierdut de mult sensul pentru că au fost rostite de miliarde ori. Aşa va fi acest text.

Când am văzut negru pe alb în scrisoarea unui cititor că ne este fidel de la primul număr şi până acum, adică de nouă ani încoace, mi s-a părut incredibil. Când şi cum au trecut toţi aceşti ani? Când, nu ştiu nici eu, cum, ştiu. I-am petrecut împreună cu voi, dragi cititori şi colaboratori, noi scriind această revistă, iar voi citind-o lună de lună, apreciind-o sau criticând-o, după cum a impus-o situaţia. Că mulţi dintre voi ne-au rămas fideli de la prima ediţie şi până acum, suferind dacă revista nu apărea chiar la timp sau dacă nu au găsit-o într-un anume punct de difuzare, spune destul de multe despre cât de mult contează pentru voi ceea ce facem. Fiţi convinşi că ne străduim mereu, în ciuda vremurilor nu tocmai îngăduitoare cu presa, să vă oferim cât putem mai mult. Venind în întâmpinarea dorinţelor voastre, am dezvoltat sistemul de distribuţie al revistei, astfel încât o veţi găsi de acum încolo în mai multe locuri decât v-aţi aştepta, inclusiv în reţele de distribuţie neconvenţională.

Pe deasupra, noul site connect, care se găseşte la adresa www.connect.ro, vă aduce informaţii importante despre tot mai multe device-uri. Deşi încă nu e finalizat 100%, am vrut să vi-l oferim înainte de sărbători, pentru a vă putea fi un eventual ghid  de cumpărare a celui mai potrivit mobil. De asemenea, de pe site-ul connect puteţi afla cele mai noi informaţii din domeniul telecomunicaţiilor, unele chiar în exclusivitate. Şi pentru că vizita voastră pe site merită recompensată şi altfel decât prin informaţii, vă aşteaptă mai multe concursuri cu premii diverse de la telefoane mobile, fixe, accesorii, routere, laptopuri şi nu în ultimul rând abonamente la revista connect. Tot pe site aveţi ocazia să stabiliţi care sunt cele mai bune produsele în cadrul tradiţionalul concurs organizat de connect „Produsele anului” şi să câştigaţi unul din premiile puse la bătaie. În anul care vine, www.connect.ro are de gând să se dezvolte şi mai mult şi să fie cel mai important mijloc de informare pentru toţi pasionaţii de tehnologie.

Apropo de anul care vine, tot mai mulţi specialişti din domeniul financiar spun că nu e încă acela pe care îl aşteptăm cu toţii şi că vom mai avea de suferit. Eu cred că dincolo de greutăţile inerente, stă în puterea noastră să ne influenţăm viaţa şi trăirile zilnice. Cel mai important lucru este să faci cu drag ce faci zi de zi. Să poţi avea satisfacţii de pe urma muncii tale şi să vezi în jurul tău oameni mulţumiţi şi luminoşi. Îi vei recunoaşte imediat pe cei care acţionează din plăcere – sunt mereu tineri şi dornici de a merge mai departe. Sunt oamenii care îşi oferă reciproc curaj, energie şi bucurie de a trăi, fie şi numai pentru câteva clipe. De altfel, fericirea e un puzzle compus din clipe. Vă doresc să aveţi cât mai multe în anul ce vine!

Etichete: , ,