Intră în scenă Samsung Galaxy S II

Scris de | 14 februarie, 2011
Intră în scenă Samsung Galaxy S II

După cum au promis, cei de la Samsung şi-au lansat cel mai puternic smartphone din ofertă, mult aşteptatul Galaxy S II (GT-I9100). Să vedem însă ce oferă Galaxy S II nou faţă de modelul precedent şi de ce un upgrade este mai mult decât binevenit.
În primul rând noul Galaxy S intră în jocul Dual Core, cu un procesor dual core la 1 GHz ce oferă un plus de putere, putere care devine evidentă atunci când observi cât de fluid se mişcă telefonul şi cât de bine sunt rulate chiar şi cele mai problematice aplicaţii.
Displayul Super AMOLED Plus de 4,27 inchi, cu rezoluţia de 480×800 pixeli este un alt mare plus al smartphone-ului, fiind cel mai avansat ecran pentru mobile produs de către Samsung. Displayul oferă un contrast superior, valori mai bune de negru, precum şi o paletă extinsă de culori. Cu un unghi de vizualizare mai larg şi o vizibilitate mărită atunci când te afli afară, Samsung GALAXY S II oferă o experienţă vizuală senzaţională.
Carcasa a suferit la rândul ei modificări, aceasta având o grosime de doar 8,49 mm, ceea ce potrivit celor de la Samsung, îl recomandă pe Galaxy S II drept cel mai subţire smartphone de pe piaţă.
Telefonul utilizează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, cu TouchWiz 4.0, iar în ceea ce priveşte camera, acesta are două – una de 8 megapixeli, cu autofocus şi LED flash şi una de 2 megapixeli, frontală, pentru apeluri video.
Galaxy S II stă foarte bine şi la capitolul conectivitate bifând aici HSPA+21, ce măreşte considerabil viteza de download mobil, în timp ce Bluetooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.
Mai multe detalii despre preţ şi disponibilitate în perioada următoare.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,