Xperia PLAY – intre PlayStation si smartphone Android

Scris de | 15 februarie, 2011
Xperia PLAY – intre PlayStation si smartphone Android

După zeci de poze scăpate „accidental” pe web şi o mulţime de zvonuri, telefonul consolă al celor de la Sony Ericsson, Xperia PLAY a fost în sfârşit lansat oficial.
Xperia Play este echipat cu hardware care să îl ajute să facă faţă celor mai noi jocuri de mobil, cum ar fi procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 GHz cu accelerare grafică Adreno GPU, ce oferă o viteză de 60 fps şi navigare web cu consum minin de energie. Utilizatorii se pot juca astfel timp îndelungat, fără ca bateria să se consume.
Telefonul are o serie de butoane speciale care facilitează controlul jocurilor, un display multi-touch de 4 inchi cu rezoluţia de 480×854 pixeli şi un handsfree stereo portabil.
Sistemul de operare este Android Gingerbread, cu o sumedenie de aplicaţii Google menite să îţi uşureze viaţa, gen Google Maps sau Voice Search.
Xperia PLAY este primul gadget cu certificare PlayStation şi va oferi acces la magazinul de jocuri pentru telefoane Android dezvoltat de Sony Computer Entertainment, PlayStation Suite, ce va fi lansat în cursul lui 2011. Momentan gamerii au acces la jocuri precum Sims 3, FIFA 10, Guitar Hero sau Assassin’s Creed.
Sony Ericsson Xperia PLAY va fi disponibil pe piaţa din România începând cu martie 2011.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,