Jocuri cloud, filme on-demand şi notiţe cu stylus pe tablet-ul HTC Flyer

Scris de | 16 februarie, 2011
Jocuri cloud, filme on-demand şi notiţe cu stylus pe tablet-ul HTC Flyer

HTC a decis că Mobile World Congress este momentul potrivit pentru a-şi lansa propriul tablet, un model cu display de 7 inchi cu rezoluţie 1024×600, procesor de 1.5 GHz, însă single core, HTC Sense şi 1GB RAM, denumit Flyer. HTC a optat pentru standardul de 7 inchi pentru un plus de portabilitate, iar carcasa compactă din aluminiu această idee.

Stylus
Flyer vine cu un concept unic şi anume combinaţia dintre un stylus şi un display touch. Noua tehnologie Scribe le permite utilizatorilor să redescopere naturalețea scrisului de mână. Tehnologia HTC Scribe implementează o serie de inovații integrate digital ink, prin care luarea de notițe, semnarea contractelor, schițarea și desenarea sau chiar scrierea direct pe o pagină web sau pe o fotografie.

Jocuri cloud
O altă premieră la Flyer este includerea unui serviciu de jocuri cloud. Prin colaborarea cu cei de la OnLive, HTC le permite utilizatorilor să joace cele mai noi titluri fără să mai fie nevoiți să cumpere software sau hardware scump. În cazul în care este integrat în totalitate, serviciul le va permite utilizatorilor să transmită serviciul OnLive şi către televizor prin sistemul wireless broadband al tablet-ului. Printre titlurile disponibile se numără Assassin’s Creed Brotherhood sau NBA 2K11.

Filme
Pentru pasionaţii de filme, HTC Flyer oferă un serviciu de video download, denumit HTC Watch. Acesta permite descărcarea progresivă, on-demand, la prețuri accesibile a sute de filme în format high definition, filme furnizate de marile studiouri de filme.

Specificatii
HTC Flyer mai oferă conectivitate wireless HSPA+, o cameră principală de 5 megapixeli şi una frontală de 1.3 megapixeli, o baterie de 4000 mAH ce promite 4 ore de playback video şi 32 de GB memorie flash.
Sistemul de operare este Android 2.4, o versiune puţin modificată a lui 2.3 Gingerbread.
HTC Flyer va fi disponibil la nivel global începând cu trimestrul al doilea al acestui an, la un pret nespecificat.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,