COSMOTE aduce şase mobile de top – Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7, Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel şi HTC Saga

Scris de | 14 martie, 2011
COSMOTE aduce şase mobile de top – Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7, Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel şi HTC Saga

La mai puţin de o lună de la încheierea Mobile World Congress de la Barcelona, COSMOTE România anunţă că în cursul următorului trimestru le va oferi clienţilor din România noile terminale Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7, Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel şi HTC Saga, disponibile la tarife avantajoase, atât cu abonament, cât şi fără conectare.
Sony Ericsson Xperia Neo vine cu noul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, un ecran multi-touch de 9,25 cm, cu 16 milioane de culori şi rezoluţie de 854×480 pixeli, camera foto digitală de 8Mpx cu zoom digital 2,46x, precum şi slot de card de memorie ce permite creşterea capacităţii de stocare a telefonului cu până la 32GB şi multe altele.

Nokia E7 este un alt telefon inteligent multifuncţional, cu ecran senzitiv si tastatură QWERTY completă, amplasată sub monitorul AMOLED glisant cu diagonală de 10 cm, cu 16 milioane de culori şi rezoluţie de 640×360 pixeli. Terminalul dispune de o cameră foto digitală de 8Mpx, şi poate opera şi în GSM şi în CDMA, iar conectivitatea este asigurată de Bluetooth 3.0 şi USB, inclusiv ca încărcător. Sistemul de operare este noul Symbian 3, ce oferă toate aplicaţiile necesare pentru business şi divertisment.

Samsung i9100 Galaxy S II dispune de un ecran multi-touch cu diagonală de 10.75 cm, 16 milioane de culori, protejat cu sticlă Gorilla, rezistentă la lovituri şi zgârieturi. Terminalul are o bună capacitate de stocare: 16GB memorie internă plus 32GB memorie pe cardul extern, cu o memorie de 1GB RAM. În ceea ce priveşte conectivitatea, Galaxy II S permite conectarea cu GPRS, EDGE, 3G (21,6 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth şi USB. Terminalul dispune de două camere foto: cea principală are 8Mpx, iar cea secundară, frontală, 2 Mpx. Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread, oferind toate funcţionalităţile software necesare utilizatorului modern şi dinamic.

Samsung Galaxy Mini este fratele mai mic din gama de terminale Galaxy, dar aceasta nu înseamnă că este mai puţin capabil. Ecranul TFT touchscreen, cu 256.000 de culori şi diagonala de 7,85 cm este animat de un sistem de operare Android 2.2, ce oferă toate aplicaţiile şi instrumentele software necesare utilizatorilor activi în mediul virtual. Terminalul dispune de conectivitate completă: GPRS, EDGE, 3G (7,2 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth şi USB.

HTC Saga este disponibil cu o carcasă în două culori şi un design elegant ce subliniază ecranul generos cu diagonală de 9,25 cm. Terminalul rulează cu un sistem de operare Android 2.1 OS Gingerbread şi dispune de gama completă de tehnologii de conectare: 3G (până la 14,4 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, micro USB şi Bluetooth. Funcţiile multimedia sunt prezente, între altele, printr-o cameră foto digitală de 5Mpx cu senzor de detecţie a chipurilor umane. De asemenea, foarte utili sunt cei câţiva senzori, precum cel de luminoziotate ambientală, cel de proximitate şi busola digitală.

HTC Marvel rulează cu acelaşi sistem de operare Android 2.1 OS Gingerbread, dispune de o cameră foto de 5Mpx, dar este mai colorat şi mai amuzant. Dispune de un ecran TFT cu diagonală de 8 cm, ce permite utilizatorilor să se bucure de experienţa navigării pe internet prin oricare dintre urmatoarele tehnologii: 3G (până la 7,2 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, micro USB şi Bluetooth.
Toate aceste terminale vor fi disponibile în magazinele COSMOTE şi Germanos în cursul următorului trimestru.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,