Firmware update pentru Samsung NX100 şi NX10

Scris de | 19 aprilie, 2011
Firmware update pentru Samsung NX100 şi NX10

samsung nx100 reviewSamsung a lansat un update de firmware pentru camerele foto Samsung NX100 şi Samsung NX10. Acesta aduce noi upgrade-uri ce fac camerele mai practice pentru fotograf. Spre exemplu utilizatorii camerelor NX100 şi NX10 pot folosi de acum opţiunea Panorma Shot în modul Scene, pentru a capta chiar mai multe cadre dintr-un peisaj fără a fi nevoiţi să schimbe setările.
În plus, atunci când folosesc obiectivul de 50-200mm, aceştia vor putea folosi Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) fără a fi nevoiţi să selecteze opţiunea din meniu – realizând astfel imagini clare şi exacte.
Upgrade-ul pentru firmware include şi opţiunea Movie Auto-Focus îmbunătăţită, pentru a spori stabilitatea filmărilor video atunci când camera este repoziţionată.
Este încorporată şi o variantă îmbunătăţită a opţiunii Contrast Auto-Focus, pentru cadre mai clare şi contrast redus, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Upgrade-ul îmbunătăţeşte aceste funcţii şi din punct de vedere al vitezei şi al silenţiozităţii, oferind fotografilor abilitatea de a înregistra materiale profesionale fără zgomote.

Update-urile de firmware pentru Samsung NX10 şi NX10 vor fi disponibile pentru download începând din 18 aprilie 2011 pe site-ul Samsung.

Etichete: , , , ,