Orange Extra Signal: Fii sigur că ai acoperire la birou

Scris de | 31 mai, 2011
Orange Extra Signal: Fii sigur că ai acoperire la birou

Dacă ai probleme cu semnalul de mobil la birou, din cauza poziţionării la subsol sau a pereţilor groşi, ecranaţi, noua soluţie Orange Extra Signal vine cu soluţii.

Destinată companiilor, Extra Signal oferă o acoperire îmbunătăţită 3G/3G+ în interiorul clădirilor, precum şi o mai bună calitate a serviciilor de voce şi date mobile la birou.
Soluţia Extra Signal, având la bază tehnologia Femtocell, creează o celulă 3G/3G+ în interiorul clădirii, funcţionând ca o mini-antenă proprie, ce difuzează semnalul în locaţia respectivă, îmbunătăţind acoperirea şi calitatea serviciilor.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesară conectarea echipamentului Extra Signal la linia de internet fix existentă în clădire şi utilizarea echipamentelor 3G/3G+ (telefoane mobile, smartphone-uri, tablete sau laptop-uri cu modem-uri sau routere 3G/3G+).
Echipamentul acoperă până la 800 de metri pătraţi – spaţiu deschis – şi permite până la 16 apeluri de voce simultan şi o viteză de internet de până la 7,2 Mbps. Instalarea, testarea şi supervizarea soluţiei Extra Signal se face de către o echipă tehnică dedicată, pusă la dispoziţie de către Orange România.
Soluţia Extra Signal poate fi achiziţionată cu 500 de euro. Clienţii care au o valoare medie a facturii în ultimele trei luni de peste 100 de euro, beneficiază de un preţ special de 250 de euro pentru prima soluţie activată.

În cazul în care solicita instalarea unei astfel de soluţii şi în alte locaţii, acestea vor fi tarifate la preţul standard.

Etichete: , , , , ,