Huawei S7 Slim review: Echilibru şi portabilitate

Scris de | 22 iunie, 2011
Huawei S7 Slim review: Echilibru şi portabilitate

Huawei S7 Slim este o tabletă cu Android care tinde spre zona compactă, datorită ecranului de 7 inchi, a grosimii de 12 mm şi a greutăţii de circa 400 grame. La nevoie, o poţi purta în buzunarul de la blugi sau într-o geantă mică fără să te incomodeze.

Tableta are un look atractiv, cu un finisaj elegant alb, iar construcţia este şi ea solidă. S7 Slim oferă ceva mai multe conexiuni decât o tabletă standard, printre care HDMI, ce permite conectarea la un TV HD, micro USB şi un slot pentru card microSD.

Dacă deschizi capacul din spate dai şi peste un slot pentru o cartelă SIM. Odată inserată la locului ei, cartela îi permite tabletei Huawei S7 Slim să se conecteze la reţelele mobile, suportând apeluri vocale şi trafic date. Nu lipsesc nici conexiunile Wi-Fi şi Bluetooth.

S7 Slim oferă două camere, una frontală pentru apeluri video şi una principală de 3.2 megapixeli, care realizează fotografii şi video-uri decente.

Ecranul WVGA de 7 inchi are o rezoluţie de 800 x 480 pixeli şi o luminozitate medie.

Tableta celor de la Huawei rulează sistemul de operare Android 2.2 Froyo, cu unele customizări şi widget-uri integrate de producător. Printre acestea se numără tab-urile din zona de jos a ecranului, cum ar fi Home, Web, Entertainment, Communications şi Favorites.

Nu este cea mai rapidă tabletă pe care am vazut-o, probabil şi din cauza customizării destul de complexe, însă per total S7 Slim se mişcă bine şi rulează aplicaţiile aşa cum trebuie.

O aplicaţie specială, dedicată funcţiei de telefonie este Dialer, care afişează pe ecran o tastatură numerică virtuală, precum şi o zonă unde sunt organizate contactele, grupurile sau registrul de apeluri.

Huawei S7 Slim se descurcă bine şi la capitolul multimedia, pentru redarea de filme şi muzică, iar difuzoarele sună peste medie.

Mini tableta Huawei S7 Slim se dovedeşte a fi un dispozitiv ultraportabil, bine construit, ce îţi oferă aplicaţiile de pe Android Market pe un ecran de 7 inchi.

Etichete: , , ,