Germanos oferă bilete la cele mai importante evenimente ale lunii iulie

Scris de | 6 iulie, 2011
Germanos oferă bilete la cele mai importante evenimente ale lunii iulie

Concertul Bon Jovi? Taxi? Mono? Meciul lui Lucian Bute pentru titlul mondial IBF? Luna iulie e cât se poate de încărcată din punct de vedere al evenimentelor. Bilete la concerte şi gale de boxing se găsesc acum în reţeaua magazinelor Germanos, prin intermediul serviciului G-Ticket.

Pentru fanii concertelor oferta e foarte avantajoasă. Unul dintre cele mai aşteptate concerte al anului, cel al trupei americane Bon Jovi, va avea loc pe 10 iulie, începând cu ora 15:00, în Piaţa Constituţiei. Cei care nu au reuşit până în prezent să intre în posesia biletelor, pot să le achiziţioneze de la Germanos. Tot în luna iulie, găsiţi bilete la concertele Taxi – Concert pentru inima lui Călin, Narcotango, Agurida Fantastică – Loredana şi prietenii şi Grandmaster, pe 9, 12, 13 şi respectiv 22 iulie. Dacă sunteţi din Cluj sau vă aflaţi pe data de 22 iulie aici, puteţi achiziţiona din magazinele Germanos bilete la concertul trupei post-rock Mono.

Germanos şi G-Ticket nu au uitat nici de fanii boxului. Pe 9 iulie, de la ora 17:00, Lucian Bute va boxa cu francezul Jean Paul Mendy, pentru titlul mondial IBF, la gala de box profesionist “Campion pentru România”.

G-Ticket e un serviciu lansat în parteneriat cu Eventim – cel mai important distribuitor de bilete european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor.

Etichete: , , , , ,