Ofertă Vodafone pentru BlackBerry şi un nou BlackBerry Curve 9300 pe alb

Scris de | 12 iulie, 2011
Ofertă Vodafone pentru BlackBerry şi un nou BlackBerry Curve 9300 pe alb

Vodafone a anunţat ieri un nou plan tarifar accesibil pentru companiile şi firmele mici şi mijlocii din România. Odată cu noua ofertă, Vodafone anunţă şi lansarea smartphone-ului BlackBerry Curve 9300 în varianta albă.

Clienţii companiilor ai Vodafone România vor beneficia, din data de 11 iulie, de o nouă ofertă pentru terminalele BlackBerry.

Noile pachete vor cuprinde o ofertă pentru companii dar şi pentru firme mici şi mijlocii de: 3 planuri tarifare, email/ BlackBerry Messsenger/ browsing nelimitat, fără limită de viteză, indiferent de trafic, streaming inclus până la 500 MB, acces la viteză broadband de 7.2 Mbps şi tarife foarte avantajoase pentru apelurile în roaming. Noile pachete BlackBerry pornesc de la 9 euro(TVA inclus).

„Vrem să creştem penetrarea BlackBerry în România, nu doar în companiile mari, la nivel de top management, ci în orice tip de business şi pentru orice nivel de management. Noile pachete de la Vodafone oferă pentru prima oară în România o experienţă Blackberry completă: acces nelimitat la email, BB Messenger & browsing, fără limită de viteză, indiferent de trafic. În plus clienţii se pot bucura de avantajele reţelei Vodafone – acoperirea de peste 90% din populaţia României şi performanţele recunoscute ale reţelei de date mobile ” a declarat într-un comunicat de presă Claudia Ivan, Senior Product Manager Mobile Data, Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Vodafone lansează, de asemenea, şi BlackBerry Curve 9300 în varianta albă, un terminal cu un design atractiv şi interesant, care continuă seria de succes Blackberry Curve. Terminalul BlackBerry Curve 9300 alb poate fi achiziţionat în pachete începand cu 39 de euro (TVA Inclus).

Noua ofertă BlackBerry de la Vodafone este disponibilă până pe 31 august 2011 şi se adresează clienţilor noi şi celor existenţi.

Etichete: , , , , ,