UPS PowerWave 33 Seria 2, de la GENESYS şi Neware

⇣ Sari la articol

GENESYS Distributie şi Newave anunţă noile soluţii UPS PowerWave 33 Seria 2, probabil cele mai bune sisteme UPS fără tranformator în privinţa performanţelor comparativ cu modele similare de la alţi producători din aceasta gama de puteri.

Seria 2 oferă soluţii cu puteri de la 60kVA la 300kVA şi este proiectată pentru a maximiza puterea activă, are o eficienţă ridicată şi este perfect compatibilă cu aplicaţiile critice moderne.

PowerWave 33 Seria 2 oferă o eficienţă de până la 96%. În acelasi timp, noua serie asigură un nivel de siguranţă şi performanţă ridicat ceea ce are ca efect direct optimimzarea costului total al deţinerii (TCO).

PowerWave 33 Seria 2 garantează o putere reala de 100% în orice condiţii de lucru ca urmare a capacităţii sale de a asigura puterea necesară pentru orice tip de încărcare.

Datorită coeficientului mic de distorsiuni armonice (THDi) < 3.5% şi a factorului de putere pe intrare aproape unitar (0.99) chiar şi la încărcări parţiale, noua serie de soluţii UPS PowerWave 33 elimină problemele legate de supradimensionarea grupurilor şi necesitatea utilizării unor soluţii compensatoare cu preţ ridicat. PowerWave 33 Seria 2 are cea mai mica amprentă la sol (0.825 m2). Modelul de 300kVA oferă cea mai mare densitate de putere (364 kW/m2) comparativ cu modele echivalente de UPS-uri standalone existente pe piaţă.

Soluţiile UPS din gama PowerWave 33 Seria 2 cu capacitate de 250kVA şi 300kVA sunt deja disponibile pe piaţă din această lună urmând din august să devină livrabile şi soluţiile de 60-200kVA.

Asus