Moartea lui Amy Winehouse: Adevărul despre droguri

Scris de | 25 iulie, 2011
Moartea lui Amy Winehouse: Adevărul despre droguri

Amy Winehouse, una dintre cele mai talentate soliste din ultimii ani, a fost găsită moartă sâmbătă în locuinţa ei din Londra. Pentru că motivul speculat al morţii rămâne o supradoză, evenimentul a readus în discuţie problema drogurilor. connect îţi prezintă o aplicaţie pentru iOS care prezintă adevărul despre aceste substanţe deosebit de nocive.

Drug Free World este o aplicaţie  care te informează despre droguri şi efectele lor asupra consumatorului şi a persoanelor din jurul lui. Tot ce trebuie să ştii despre această problemă extrem de gravă se află în aplicaţia realizată de Lightworx.

Aplicaţia nu judecă şi nici nu îţi cere altceva decât atenţia ta. În Drug Free World găseşti: efectele asupra sănătăţii corpului, istoria drogurilor, declaraţii de la oameni care au trecut peste dependenţa lor, video-uri şi, poate cel mai important, informaţii care nu îţi sunt băgate pe gât.

Data viitoare când cineva te va ispiti cu aceste substanţe, verifică-ţi iPhone-ul şi arată-i şi lui cu această ocazie că nu are nimic de câştigat cu acest stil de viaţă. Majoritatea vor să scape de dependenţă, majoritatea au nevoie de ajutor şi nimeni nu vrea să aibă soarta lui Amy Winehouse.

Drug Free World se găseşte acum pe App Store şi se poate descărca gratuit.

Etichete: , , , , , ,