Un site a premiat o femeie cu un iPod Touch pentru că a ghicit corect data când va muri Amy Winehouse

Scris de | 2 august, 2011
Un site a premiat o femeie cu un iPod Touch pentru că a ghicit corect data când va muri Amy Winehouse

Site-ul whenwillamywinehousedie.com a pus la bătaie un iPod Touch pentru persoana care poate prezice cu exactitate ziua, luna, anul, ora şi minutul în care Amy Winehouse va trece în nefiinţă. Ei bine, acum că inevitabilul s-a produs, site-ul se ţine de promisiune.

Stilul de viaţă a artistei Amy Winehouse a fost întotdeauna extrem de mediatizat. Drogurile, alcoolul şi alte substanţe nocive au fost aduse în discuţie poate mai mult decât talentul ei. Site-ul whenwillamywinehousedie.com a profitat de acest lucru pentru a lansa, în urmă cu câţiva ani, un concurs pe cât de inedit, pe atât de controversat: ghiceşte data în care va muri şi câştigă un iPod Touch!

În data de 23 iulie, Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul ei din Londra, iar pe 25 s-a anunţat câştigătorul care a răspuns corect pe site la întrebarea: Când va muri Amy Winehouse?

Peste 96.000 de oameni au încercat să prezică moartea ei. Dintre cei înscrişi doar 4 au „nimerit” data corectă, însă câştigătorul/câştigătoarea a fost persoana care a ghicit prima. Astfel, acum 4 ani, pe 21 decembrie 2007, o persoană de sex feminin, anonimă, evident, a prezis cu exactitate decesul lui Amy Winehouse.

Proprietarii site-ului au contactat-o prin e-mail pentru a-şi ridica premiul.

În lumina morţii premature a cântereţei Amy Winehouse, credeţi că acest concurs a fost de prost gust?

Etichete: , , ,