HTC lansează un nou site pentru dezvoltatori

Compania taiwaneză continuă să crească nu doar pe plan financiar ci şi pe plan creativ. Astfel, HTC a lansat la începutul săptămânii un nou site menit să ofere utilităţi pentru dezvoltatorii de aplicaţii pentru sistemul de operare HTC Sense

Compania taiwaneză continuă să crească nu doar pe plan financiar ci şi pe plan creativ. Astfel, HTC a lansat la începutul săptămânii un nou site menit să ofere utilităţi pentru dezvoltatorii de aplicaţii pentru sistemul de operare HTC Sense.

Lansarea site-ului HTCDev.com ca centru pentru dezvoltatori reprezintă un nou pas pentru compania taiwaneză spre ascensiunea în topul producătorilor de smartphone-uri. Platforma oferă diferite instrumente pentru fabricarea de aplicaţii pentru cu sistemul de operare HTC Sense, printre care şi OpenSense S3D SDK, un kit folosit pentru interfaţa 3D a modelului HTC Evo 3D.

Din păcate, nu a apărut încă pe pagina respectivă mult-aşteptatul Bootloader Unlock, un instrument de deblocare a dispozitivului tău HTC. Cu toate acestea însă, producătorul taiwanez ne promite o soluţie în acest caz cât de curând.

Pentru o analiză mai atentă a noii platforme HTC, accesaţi acum : www.htcdev.com