Calitate ridicată de imprimare cu Canon PIXMA iP4950

Scris de | 25 august, 2011
Calitate ridicată de imprimare cu Canon PIXMA iP4950

Canon a anunţat disponibilitatea modelului PIXMA iP4950, o imprimantă foto de înaltă performanţă ideală pentru profesionişti şi acei membri ai familiei în căutarea unui echipament capabil să creeze cu viteză impresionantă documente şi fotografii la calitate o fantastică.

Înlocuind modelul de mare succes PIXMA iP4840, noul PIXMA iP4950 încorporează tehnologii de imprimare de vârf şi caracteristici inovatoare, printre care Full HD Movie Print şi Easy-PhotoPrint EX. Funcţii specializate, inclusiv ECO Information şi Auto Duplex Print, contribuie la reducerea impactului acţiunilor de tipărire asupra mediului într-un mod mai uşor decât până acum.

Aplicaţia Easy-PhotoPrint EX conţine acum Fun Filter Effect, o selecţie de efecte aplicate instantaneu fotografiilor – printre care efectul de blur fundalului imaginii, aplicarea unui soft focus sau a efectului fish-eye – accesibilă prin simpla atingere a unui buton. Fotografiile pot fi transformate astfel încât elementele imaginii să pară a fi modele la scară mică, cu Miniature Effect.

PIXMA iP4950 foloseşte tehnologia avansată de imprimare Canon FINE, cu un sistem de imprimare ce funcţionează cu picături de minim 1pl şi rezoluţii de până la 9600 dpi, capabil să producă printuri de calitate profesională şi documente cu text clar definit. Fotografiile şi documentele sunt tipărite rapid; PIXMA iP4950 are o viteză de imprimare ISO ESAT de 12,5 ipm pentru mono, 9,3 ipm pentru color şi produce o fotografie 10 x 15 cm fără margini în aproximativ 20 de secunde.

PIXMA iP4950 dispune de Direct Disc Printing, o nouă gamă de şabloane pentru etichete de disc şi coperţi de carcase, ce pot modificate pentru a vă bucura de o colecţie de CD-uri şi DVD-uri cu adevărat personalizate.

PIXMA iP4950 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2011.

Etichete: , ,