NVIDIA prezintă noua tehnologie GPUDirect pentru video

Scris de | 9 septembrie, 2011
NVIDIA prezintă noua tehnologie GPUDirect pentru video

NVIDIA a anunţat astăzi la International Broadcasting Convention de la Amsterdam o nouă tehnologie dedicată producătorilor de soluţii video. GPUDirect pentru video este cea mai rapidă metodă de a transfera sursa video către GPU pentru procesare video.

GPUDirect pentru video oferă producătorilor de soluţii video I/O posibilitatea să profite pe deplin de gradul de programabilitate al GPU-ului. Datorită tehnologiei GPU Direct pentru video, placa video I/O se sincronizează cu GPU-urile, eliminând aglomerarea CPU-ului şi, cel mai important, reducând semnificativ latenţa.

Greg Estes, industry executive, Media & Entertainment, NVIDIA, a declarat într-un comunicat de presă: „NVIDIA şi partenerii noştri redefinesc modul de lucru pentru producţia video în timp real. De soluţiile cu latenţă scăzută pentru procesarea în timp real a fluxurilor video se vor putea bucura nu doar cei care lucrează în departamentele de transmisie şi producţie, dar şi agenţiile de sănătate şi guvern.”

Tehnologia NVIDIA GPUDirect pentru video este disponibilă imediat, fără alte costuri, direct de la NVIDIA pentru producătorii de soluţii video I/O, producători de soluţii hardware proprietare şi producători de switch-uri video.

Etichete: , , ,