Let’s Do It Romania – Dă şi tu o mână de ajutor, prin intermediul mobilului

Scris de | 15 septembrie, 2011
Let’s Do It Romania – Dă şi tu o mână de ajutor, prin intermediul mobilului

Au mai rămas puţin peste 8 zile până în 24 septembrie, ziua pe care proiectul Let’s Do It Romania a marcat-o pentru a demara “curăţenia naţională”. Anul trecut, peste 200.000 de voluntari au participat la igienizarea României în cadrul acestui proiect, care din acest an se bucură şi de o aplicaţie specială pentru mobil.

Aplicaţia Let’s Do It Romania, creată de către cei de la Mobiversal poate fi descărcată gratuit şi are ca rol eficientizarea operaţiunilor de identificare şi marcare a grămezilor de gunoaie într-o bază de date disponibilă global.

Practic, voluntarii pot utiliza aplicaţia pe telefonul mobil pentru a carta în timp real, folosind hărţile Google şi localizarea prin GPS.

Aplicaţia  creată pentru proiectul Let’s do it! Romania oferă o interfaţă simplă de a marca mormanele de gunoi şi de a uploada detaliile legate de acestea direct pe harta digitală a proiectului.

Mai multe detalii despre proiectul Let’s do it! Romania, precum şi despre modul de participare găseşti pe site-ul oficial, letsdoitromania.ro.

Etichete: , , ,