S-a lansat oficial Google +

Scris de | 21 septembrie, 2011
S-a lansat oficial Google +

Platforma de social networking Google + a devenit, începând de azi, disponibilă tuturor. Dacă înainte înregistrările se făceau doar pe bază de invitaţii, acum oricine îşi poate face cont pe reţeaua de socializare.

Google a testat noul site de socializare cu un număr limitat de persoane timp de 12 săptămâni până când a decis să lanseze oficial Google +. Odată cu lansarea serviciului, Google a debutat opţiunea de Search şi alte 8 caracteristici noi printre care şi posibilitatea de video-chat între prieteni. Google a promovat de asemenea lansarea pe prima pagină a motorului de căutare.

Serviciul de socializare on-line promite să rivalizeze Facebook-ul, cea mai mare platforma de social networking din lume, cu peste 750 milioane de utilizatori. Actualmente, Google + are un număr de aproximativ 20 milioane de conturi.

Conform unui analist de la firma BGC Partners Google a investit deja 100 milioane de dolari în propria reţea de socializare, cifră care va ajunge să se dubleze până la finalul proiectului.

Dacă sunteţi curioşi să încercaţi Google + conectaţi-vă acum la adresa oficială: https://plus.google.com/

Etichete: , , ,