Vodafone anunţă două noi extraopţiuni de roaming

Scris de | 13 octombrie, 2011
Vodafone anunţă două noi extraopţiuni de roaming

Vodafone România a anunţat ieri două noi extraopţiuni pentru cei ce folosesc serviciile operatorului în străinătate. Noile extraopţiuni de roaming includ atât minute pentru convorbirile primite şi iniţiate în străinătate, cât şi SMS-urile trimise din roaming.

Astfel, atât noii abonaţi cât şi utilizatorii actuali ai serviciilor Vodafone pot beneficia lunar de 100 de minute pentru apelurile iniţiate şi primite şi SMS-uri în roaming, (un SMS trimis echivalează cu un minut) pentru 10 Euro/luna (fără TVA), cu extraopţiunea Vodafone Roaming Pro 100, activată pentru 12 luni..

În plus, abonaţii cu nevoi intensive de comunicare pot alege, pentru o perioadă de 12 luni, extraopţiunea Vodafone Roaming Pro 200, ce include 200 de minute pe lună pentru apelurile iniţiate şi primite şi SMS-uri trimise din roaming, pentru 20 Euro/luna (fără TVA).

Benoit Valla, Director, Enterprise Marketing, Vodafone România, a declarat: „Am inclus SMS-urile, alături de minutele de convorbiri în roaming, pentru a pune la disponibilitatea utilizatorilor care călătoresc frecvent în străinătate noi extraopţiuni ce acoperă nevoile diverse de comunicare. În plus, oferim şi o arie de acoperire a serviciilor de roaming, extinsă acum la 45 de state din lume, pentru a asigura utilizatorilor o experienţă îmbunătăţită, atât în ţările membre UE, cât şi în alte destinaţii populare din afara Europei.”

Vodafone România oferă servicii de voce în roaming în 152 ţări din lume, prin acordurile încheiate cu un număr de peste 360 de operatori mobili.

Etichete: , , , ,