Kingston anunţă SSDNow KC100, primul SSD cu funcţii business

Scris de | 20 octombrie, 2011
Kingston anunţă SSDNow KC100, primul SSD cu funcţii business

Kingston Digital a anunţat disponibilitatea unui nou SSD echipat cu funcţii business bazat pe cel mai recent procesor SandForce. Kingston SSDNow KC100 este primul SATA Rev. 3.0 al companiei ce livrează un nivel de performanţă excepţional.

SSDNow KC100 este singurul SSD echipat cu funcţii de business, care oferă tehnologia S.M.A.R.T. Statisticile privind gradul de folosire al SSD-ului, starea şi stadiul de funcţionare pot fi monitorizate cu standard industrial şi cu instrumente de monitorizare S.M.A.R.T. Aceste instrumente vin în ajutorul departamentelor de IT, ştiind că angajaţii lor sunt protejaţi în timp ce SSD-urile SSDNow KC100 sunt de încredere şi funcţionează în condiţii optime.

Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a declarat într-un comunicat de presă: „Compania Kingston este încântată să ofere companiilor noul SSDNow KC100 echipat cu funcţii de business. Integritatea datelor este importantă pentru orice companie, iar SSDNow KC100 livrează protecţie de date la cel mai înalt standard, pe sistemul pe care este instalat. Utilizatorii pot fi liniştiţi datorită combinaţiei de anduranţă, siguranţă şi performanţă al  SSDNow KC100, care va deveni cea mai importantă achiziţie din mediul de lucru.”

Kingston SSDNow KC100 este disponibil acum în variante cu o capacitate de stocare de 120GB, 240GB şi 480GB, de sine-stătător sau sub forma unui kit de upgrade şi oferă o garanţie de 5 ani, suport tehnic 24/7 şi fiabilitatea Kingston.

Etichete: , , , , ,