Muzică pe toate gusturile cu 8tracks, acum şi pe Android

Scris de | 14 noiembrie, 2011
Muzică pe toate gusturile cu 8tracks, acum şi pe Android

8tracks, serviciul de muzică bazat pe listele de redare întocmite de către utilizatori, e disponibil acum ca aplicaţie pentru platforma Android. Cu ajutorul aplicaţiei, proprietarii unui dispozitiv ce rulează sistemul de operare oferit de Google pot audia acum muzică dintr-o selecţie de peste 300.000 de mixuri.

Cu aplicaţia 8tracks pentru Android poţi descoperi muzică nouă, căuta artişti prin tag-uri, asculta mixuri oriunde ai fi direct de pe platforma oferită de Google. Poţi, de asemenea, asculta playlist-urile create de scriitori însemnaţi de la revistele de specialitate precum Rolling Stone, Spin, Vice, sau site-uri precum Pitchfork. Până acum serviciul era disponibil doar pe iOS şi, evident, pe site-ul oficial.

8tracks este un serviciu ce-ţi oferă posibilitatea de crea un playlist de 8 sau mai multe piese, pe care să îl împărtăşeşti cu prietenii tăi. Cu peste 300.000 de mixuri în baza de date a site-ului, 8tracks oferă una dintre cele mai mari colecţii de liste de redare de pe internet.

Descarcă acum pe gratis aplicaţia 8tracks de pe Android Market.

Etichete: , , , , , , ,