Vodafone anunţă o nouă opţiune de convorbire în roaming

Scris de | 18 noiembrie, 2011
Vodafone anunţă o nouă opţiune de convorbire în roaming

Vodafone România a anunţat în cursul zilei de ieri noi tarife promoţionale dedicate abonaţilor noi şi existenţi, prin opţiunea Vodafone Passport. Noile tarife sunt valabile pentru convorbirile din 15 state europene.

Utilizatorii pot iniţia de acum apeluri în roaming la un tarif de 0,6 Euro/apel, faţă de 0,75 Euro (fără TVA), pentru a beneficia de tariful standard naţional pe minut pe întreaga durată a convorbirii. În plus, reducerea se aplică şi pentru costul apelurilor primite în roaming.

Noua ofertă este valabilă în Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia şi Marea Britanie, state preferate de utilizatori pentru călătorii, în perioada vacanţelor de iarnă.

Pentru a beneficia de promoţia de iarna, utilizatorii trebuie doar să îşi activeze opţiunea Vodafone Passport Promo. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/roaming.

În plus, pentru utilizatorii ce comunică în roaming, Vodafone România a extins recent numărul ţărilor în care este valabilă opţiunea Vodafone Passport la 45, acoperind acum atât statele membre UE cât şi alte state din afara Europei. Noile destinaţii în care opţiunea Vodafone Passport are valabilitate sunt: Croaţia, Egipt, Norvegia, Liechtenstein, Ghana, Hong Kong, Singapore, Reunion, Islanda, India, Malaezia, India şi Qatar.

Etichete: , , , , ,