Cosmote Travel & Surf: Internet peste hotare

Scris de | 29 noiembrie, 2011
Cosmote Travel & Surf: Internet peste hotare

COSMOTE România lansează opţiunile Travel & Surf, care permit navigarea pe internet fără de griji în timpul călătoriilor pe teritoriul ţările Uniunii Europene.

Travel & Surf va fi oferit în trei versiuni şi este destinat abonaţilor, atât rezidenţiali cât şi business, care au nevoie să rămână în contact cu universul lor digital, sunt familiarizaţi cu tehnologiile mobile şi doresc să beneficieze din plin de funcţiile terminalelor lor, atunci când se află peste hotare.

În premieră pe piaţă românească de telecomunicaţii, utilizatorii care au activat pe contul lor un serviciu de date şi pe cel de roaming îşi pot activa Travel & Surf Pass alegând una dintre cele trei extraopţiuni disponibile pe prima pagină a unui portal dedicat. Pagina respectivă are o interfaţă web atractivă şi oferă informaţii utile, posibilitatea de achiziţionare a pachetelorTravel&Surf şi cost-control. Aceasta se deschide atunci când browserul de web este pornit sau dacă se tastează adresa web pe un browser deja deschis. Pagina serviciului este oferită gratuit clienţilor, atât în ţară cât şi în roaming în statele membre UE.

Denumire

Tarif (fără TVA)

Trafic inclus

Limitare de viteză

Valabilitate

Travel & Surf Daily S

2 €

10 MB

N/A

1 zi

Travel & Surf Daily M

5 €

50 MB

N/A

1 zi

Travel & Surf Weekly

20 €

300 MB

32 kbps

1 săptămână

 

 

 

 

 

 

Travel & Surf Daily S şi Travel & Surf Daily M sunt disponibile pentru o singură zi. Utilizatorul poate achiziţiona o nouă extraopţiune după expirarea valabilităţii celei utilizate sau după ce traficul inclus este consumat. Pentru Travel & Surf Weekly, dacă utilizatorul consumă traficul inclus înainte de expirarea perioadei de valabilitate (şapte zile) traficul de date va fi încă permis, gratuit, dar viteza va fi limitată până la finalul perioadei de valabilitate. Pentru a reveni la viteza initială, clientul poate achiziţiona o nouă extraopţiune.

În plus, în premieră în România, conceptul Travel & Surf oferă posibilitatea navigării pe internet, fără nicio limitare sau restricţie, în oricare din tările Uniunii Europene unde COSMOTE are acorduri de date în Roaming, indiferent de reţeaua utilizată, şi nu doar în anumite reţele preferate.

Oferta Travel & Surf de date în roaming face parte dintr-o iniţiativă mai amplă a grupului Deutsche Telekom de a face utilizarea internetului mobil peste hotare mai uşoară şi mai accesibilă financiar. Oferta este disponibilă şi în alte zece ţări în care Deutsche Telekom este prezent.

În plus, trei extraopţiuni de internet pe care toţi clienţii (inclusiv utilizatorii BlackBerry şi M2M) le pot folosi pentru navigarea pe internet în spaţiul UE sint disponibile din martie 2011:

Extraopţiune

Trafic inclus

Valabilitatea tarifului*

Tarif* pentru traficul suplimentar

Roaming Internet 25

25 MB

10 € / 7 zile

2 €/MB

Roaming Internet 50

50 MB

15  € / 7  zile

2 €/MB

Roaming Internet 100

100 MB

25 € / 7   zile

2 €/MB

 

*fără TVA

 

Extraopţiunile de internet în roaming oferite de COSMOTE au o valabilitate de şapte zile. Clienţii pot achiziţiona consecutiv trei extraopţiuni, indiferent de tip, după expirarea celei anterioare, într-un interval de timp de 30 de zile de la activarea primeia. Extraopţiunile pot fi achiziţionate suplimentar faţă de serviciul de date activ, după ce utilizatorul se asigură că serviciul roaming a fost deja activat.

Clienţii COSMOTE România pot folosi serviciile de date în roaming în peste 61 de ţări şi 146 de reţele.

Etichete: , , , ,