La mulţi ani Angry Birds

Scris de | 13 decembrie, 2011
La mulţi ani Angry Birds

angry birdsAngry Birds, fără îndoială cel mai cunoscut joc pentru smartphone-uri şi tablete, şi-a celebrat doi ani de existenţă în magazinele de aplicaţii dedicate. Cu această ocazie, jocul dezvoltat de Rovio Entertainment a fost actualizat cu o serie de îmbunătăţiri.

Acum doi ani, compania finlandeză Rovio Entertainment a lansat Angry Birds. De atunci, jocul în care păsările înfuriate luptă împotriva porcilor care le-au furat ouăle, a devenit un fenomen global. Jucării de pluş, accesorii, huse şi mai tot ce e sub soare, au purtat eticheta Angry Birds.

Pentru a  înţelege cu adevărat succesul francizei, nu trebuie decât să ne uităm peste statistică: 266 miliarde de level-uri au fost jucate până acum, 400 miliarde de păsări au fost lansate până acum în direcţia porcilor verzi şi peste 44 miliarde de stele au fost obţinute de utilizatori.

Cu ocazia aniversării cei de la Rovio Entertainment au decis să actualizeze jocul cu 15 level-uri noi. Mai mult, prima versiune oferă acum şi posibilitatea de a juca toate episoadele.

Jocul Angry Birds a fost descărcat până acum de peste 500 milioane de ori.

Etichete: , , ,