Ştiaţi că? Ediţia aplicaţiilor din App Store

Scris de | 14 decembrie, 2011
Ştiaţi că? Ediţia aplicaţiilor din App Store

Te-ai întrebat vreodată de câte download-uri are nevoie o aplicaţie pentru a ajunge în top 10? Ei bine, firma de cercetare Distimo îţi răspunde la întrebare printr-un raport deosebit de interesant care cuprinde o serie de curiozităţi legate de App Store.

Dacă eşti un tânăr dezvoltator de aplicaţii cu ţeluri măreţe, ai putea rămâne surprins de cifrele pe care trebuie să le obţi pentru a avea succes în App Store. Pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, o aplicaţie trebuie să fie descărcată, în medie, de aproximativ 30.000 de ori într-o zi pentru a intra în top 10. Pentru poziţiile fruntaşe, aplicaţia trebuie să totalizeze 300.000 de descărcări într-o zi.

Merită menţionat faptul că aceste cifre variază în funcţie de ziua din săptămână, weekend-ul fiind preferat de utilizatorii dispozitivelor cu platforma iOS pentru a-şi descărca aplicaţii, conform firmei de cercetare Distimo.

App Store este cel mai mare magazin de aplicaţii dedicate dispozitivelor mobile, cu o bază de date ce include peste 450.000 aplicaţii.

 

Etichete: , , , ,