CES 2012: Corning lansează Gorilla Glass 2

Scris de | 6 ianuarie, 2012
CES 2012: Corning lansează Gorilla Glass 2

Corning Incorporeted a anunţat în cursul zilei de ieri ca va prezenta noul ecran ultra-rezistent Gorilla Glass 2 la evenimentul Consumer Electronics Show de săptămâna viitoare .

Ecranul Gorilla Glass se pregăteşte pentru un update. Producătorii de la Corning au anunţat o nouă versiune a ecranului dedicat tabletelor şi smartphone-urilor, denumită Gorilla Glass 2, ce va beneficia de un design mai rezistent şi mai subţire.

James R. Steiner, vicepreşedintele şi managerul general din cadrul companiei Corning Specialty Materials, a delcarat: „Corning Gorilla Glass a fost un succes extraordinar pentru Corning. Ne-am bucurat de o recepţie excelentă din partea industriei. Producătorii de smartphone-uri şi tablete vor să dezvolte produse cu un design cât mai subţire. Cu noua tehnologie Gorilla Glass, putem face faţă cu brio acestei cerinţe.”

Display-ul Gorilla Glass oferă o rezistenţă superioară la impact, zgârieturi sau alte elemente de risc. Ecranul este extrem de subţire,durabil şi este creat dintr-un material eco denumit alkali-aluminosilicat. Această tehnologie a fost îmbrăţişată de principalele companii de specialitate, Gorilla Glass protejând actualmente peste 30 de terminale high-end.

Etichete: , , , , ,