Huawei MediaPad, acum cu Ice Cream Sandwich

Scris de | 12 ianuarie, 2012
Huawei MediaPad, acum cu Ice Cream Sandwich

Huawei a lansat ieri în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show cea mai nouă versiune a tabletei MediaPad, una dintre primele tablete din lume ce dispune de platforma Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Noua versiune a tabletei MediaPad oferă acum utilizatorilor acces la ultimele tehnologii Android şi la cele mai noi aplicaţii şi servicii disponibile în Android Market.

Huawei dezvăluie, de asemenea, în cadrul Consumer Electronics Show 2012 disponiblitatea tabletei MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 în trei noi culori: negru – shadow, maro clasic şi roz.

Richard Yu, Chairman, Huawei Device, a declarat într-un comunicat de presă: “Ambele versiuni de tabletă dispun de un ecran cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli la 217 PPI şi capacitatea de a reda video 1080p Full HD. În plus, ambele versiuni vin echipate cu un procesor Qualcomm dual-core 1.2 GHz şi cu o baterie ce conferă o autonomie de 6 ore sau chiar mai mult.

Noua serie de tablete colorate Huawei MediaPad dar şi versiunea cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich vor fi disponibile în anumite pieţe în primul trimestru al acestui an.

Etichete: , , , , , ,