Flanco deschide la Sibiu un nou concept de magazin care permite testarea produselor

Scris de | 15 martie, 2012
Flanco deschide la Sibiu un nou concept de magazin care permite testarea produselor

Flanco deschide un nou magazin concept la Sibiu, magazin care permite testarea produselor şi oferă în acelaşi timp consiliere specializată.

Noul magazin dispune de o suprafață totală de 1.200 mp, dublă față de suprafața de 600 mp a vechiului amplasament, iar investiţia în amenajare şi stocuri s-a ridicat la aproximativ 750.000 euro.

Toate produsele din noul magazin sunt în permanență în funcțiune și pot fi testate, pentru a oferi clientului o experienţă de cumparare inedită, menită să faciliteze alegerea produselor potrivite cerinţelor tuturor. Magazinul dispune totodată și de o echipă de 17 consilieri de vânzări, specializați în diversele categorii de produse aflate la raft (IT, electronice, electrocasnice, accesorii și consumabile).

Noul magazin Flanco din Sibiu este poziționat, la fel ca cel anterior, în Complex Shopping City, Str. Sibiului, 5A. Retailer-ul mai deţine în Sibiu un magazin în galeria Carrefour.

“În acest an continuăm investițiile în dezvoltarea rețelei de magazine, mizând pe faptul că implementarea noului concept de magazin sporeşte traficul, creşte calitatea timpului petrecut de clienți în magazine și, în final, creşte cifra de afaceri. Magazinul reprezintă o investiție importantă pentru noi şi credem ca elementele de noutate precum evenimentele speciale si campaniile de marketing vor surprinde plăcut cumpărătorii noştri din acest oraş.”, a declarat Gabriel Pereș, Sales Director Flanco.

Retailer-ul estimează pentru acest an investiții de 3,5 milioane euro, destinate deschiderilor și amenajărilor de magazine și prognozează pentru întreg anul 2012 atingerea unei cifre de afaceri de 140 de milioane de euro, față de 110 milioane de euro în 2011.

Etichete: , , ,