Cosmote lansează un plan tarifar de comunicare nelimitată în orice reţea

Scris de | 9 iulie, 2012
Cosmote lansează un plan tarifar de comunicare nelimitată în orice reţea

Cosmote România a anunţat planul tarifar No Limit, pentru cei ce doresc comunicare nelimitată de voce, la nivel naţional, precum si comunicare nelimitată în reţea prin text, video şi imagini.

Planul tarifar No Limit  le oferă clienţilor comunicare de voce nelimitată (minute naţionale şi internaţionale în zona 1, minute în reţea, minute pentru apel video şi minute către reţeaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitată (SMS-uri şi MMS-uri în reţea) şi 500 MB trafic de date, totul pentru o interacţiune continuă, fără griji, cu oricine îşi doresc, oricând îşi doresc şi oricât de mult îşi doresc.

Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România, a declarat într-un comunicat de presă: „Lansăm astăzi o ofertă inovatoare, revoluţionară, în premieră pentru piaţa telecom din România. Aceasta le dă clienţilor posibilitatea de a comunica oricât de mult îşi doresc, indiferent ce canal preferă – voce, mesaje text, imagini sau internet. Am creat acest produs gândindu-ne că fiecare persoană pe care o cunoaştem reprezintă o nouă şansă de a trăi o experienţă unică. Astfel, cu planul tarifar No Limit, lumea devine atât de mare cât îşi doresc clienţii noştri să fie.”

No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clienţii rezidenţiali, atât cei noi, cât şi cei existenţi eligibili pentru reînnoirea de contract, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, până la 9 august 2012.

Etichete: , , ,