Peste 175 milioane de oameni folosesc LinkedIn

Scris de | 3 august, 2012
Peste 175 milioane de oameni folosesc LinkedIn

Compania LinkedIn a anunţat ieri în timpul unei teleconferinţe numărul oficial de peste 175 milioane de utilizatori ce folosesc actualmente reţeaua de socializare. Acest număr dovedeşte faptul ca oamenii nu şi-au pierdut încredere în site cu toate că a fost victima unui atac cibernetic la începutul lunii iunie.

Numărul de utilizatori ai reţelei de socializare LinkedIn e în continuă creştere. Dacă în luna februarie site-ul găzduia 150 milioane de membrii, acest număr a crescut în luna mai, ajungând la 161 milioane, iar din datele oferite ieri de companie se pare că actualmente există peste 175 milioane de utilizatori.

Ceea ce e şi mai important e faptul că această creştere a continuat cu toate că site-ul a fost atacat de un hacker rus la începutul lunii iunie. Atacul mult-mediatizat nu a pătat imaginea reţelei de socializare, cu toate că în urma atacului aproximativ 6.5 milioane de oameni şi-au pierdut parola.

Din fericire, cei de la LinkedIn au acţionat imediat şi au oferit soluţii pentru cei afectaţi. De asemenea, au adăugat o securitate sporită site-ului pentru a elimina pericolul unor astfel de incidente.

Etichete: , , ,