Nikon 1 J2, disponibil acum prin SKIN

SKIN a anunţat disponibilitatea în exclusivitate a noului aparat foto Nikon 1 J2 în România. Cel mai nou model din gama Nikon 1 dispune de tehnologii unice şi de o viteză rapidă de procesare a fotografiilor realizate.

Nikon 1 J2 continua traditia aparatelor din seria Nikon 1, benefiicind atat de tehnologii unice, precum modurile Instantaneu in miscare sau Selectare inteligenta a fotografiei, cat si o viteza incredibila de procesare, care ofera pana la 60 de fotografii pe secunda la rezolutie maxima.

Nikon 1 J2 ofera in plus si un nou Mod Creativ, care permite aplicarea a numeroase filtre si efecte de fotografiere si previziualizarea lor in timp real. Modul de filmare Full HD cu pana la 60fps  Toate acestea sunt disponibile intr-un corp mic, foarte usor de transportat si de utilizat in orice situatie.

Alaturi de Nikon 1 J2 au fost anuntate si noul obiectiv de kit, 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6, si carcasa subacvatica pentru J1 si J2, WP-N1. 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6 este un obiectiv de kit care acopera o plaja extinsa de situatii de fotografiere, fiind insa cu 11mm mai scurt decat vechiul obiectiv de kit.

Carcasa WP-N1 a fost realizata pentru cei care doresc sa realizeze fotografii subacvatice cu Nikon 1 pana la adancimi de 40m. Este compatibila cu aparatele J1 si J2, impreuna cu obiectivul 1 NIKKOR 10-30mm f/3.5-5.6.

Mai mult, odata cu lansarea Nikon 1 J2, SKIN anunta si extinderea garantiei aparatelor si obiectivelor din gama Nikon 1 la 3 ani. Astfel, ca si in cazul aparatelor si obiectivelor DSLR, Nikon este primul brand care ofera in Romania o garantie de 3 ani pentru aceasta categorie de produse, evidentiind superioritatea tehnica a gamei Nikon 1. Pentru a beneficia de al treilea an de garantie, utilizatorii trebuie sa se inscrie la maximum o luna de la achizitie pe site-ul oficial al comunitatii nikonistilor.