Griffin Survivor Custom: Carcasă ultra-rezistentă pentru iPhone 4S

Scris de | 10 septembrie, 2012
Griffin Survivor Custom: Carcasă ultra-rezistentă pentru iPhone 4S

 Griffin Technology a lansat vârful de lance din gama de carcase ultra-rezistente dedicate utilizatorilor smartphone-urilor iPhone 4 şi iPhone 4S. Modelul Survivor Custom protejează terminalul Apple de praf, nisip, ploaie şi alte condiţii extreme şi poate fi comandat în versiune personalizată.

Noua carcasă produsă de cei de la Griffin oferă protecţie în condiţii meteorologice extreme, precum şi împotriva unor eventuale şocuri sau accidente. Fabricat din silicon şi cu un cadru din policarbonat, modelul Survivor Custom dispune şi de un sistem de prindere perfect pentru cei ce vor să-şi ataşeze iPhone-ul de haină.

Mai mult, noua carcasă poate fi personalizată cu ajutorul unei game variate de culori. Cadrul din policarbonat, siliconul şi sistemul de prindere pot fi modificate în funcţie de culorile dorite de utilizator, astfel încât accesoriul să se potrivească cu personalitatea acestuia. Pentru fiecare din aceste elemente există aproximativ 6 culori diferite.

Griffin Survivor Custom poate fi achiziţionat la preţul de 49.99 dolari şi poate fi personalizat direct de pe site-ul official al producătorului.

Etichete: , , , , ,