Android Ice Cream Sandwich 4.0.4, acum pe AllDro 2 Speed HD

Scris de | 13 septembrie, 2012
Android Ice Cream Sandwich 4.0.4, acum pe AllDro 2 Speed HD

Allview a anunţat actualizarea tabletei AllDro 2 Speed HD la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich, dezvoltat de către cei de la compania Google.

Alldro 2 Speed HD, cu sistemul de operare Android 4.0.4 beneficiaza de o interfata de utilizare imbunatatita, mai simpla si mai interactiva. De exemplu, utilizatorul are posibilitatea accesarii aplicatiilor deschise, direct din Lockscreen, fara sa fie nevoit sa deblocheze ecranul.

Odata cu noua versiune a sistemului de operare s-a imbunatatit semnificativ si rotirea ecranului, devenind mult mai rapida si mai fluenta in momentul miscarii tabletei. La randul sau, tranzitia intre ecrane se realizeaza mai rapida, iar experienta de browsing este superioara, pentru a satisface nevoile tuturor celor care vor sa tina pasul cu ritmul vietii moderne.

Alaturi de interfata cu interactiune rapida, Android 4.0.4 aduce, in plus, o aplicatie mult mai prietenoasa pentru camera foto, mai fluida si cu timp de raspuns imbunatatit, pentru utilizatorii care vor sa isi pastreze amintirile placute, in imagini.

Dezvoltatorii precizeaza ca versiunea 4.0.4 a sistemului de operare de la Google asigura o stabilitate sporita in conditii de utilizare intensa a dispozitivului pe care ruleaza, pentru o experienta superioara de utilizare.

Tableta AllDro 2 Speed HD poate fi achizitionata acum din magazinele de specialitate si din magazinul oficial Allview, la pretul de 829 de lei.

Etichete: , , , , ,