Clever Taxi: Comandă cel mai apropiat taxi din zonă cu ajutorul smartphone-ului

Scris de | 5 octombrie, 2012
Clever Taxi: Comandă cel mai apropiat taxi din zonă cu ajutorul smartphone-ului

Orange România a lansat ieri în parteneriat cu Clever Tech o aplicaţie dedicată celor din Bucureşti ce vor să-şi comande un taxi cu ajutorul smartphone-ului. Comenzile realizate prin Clever Taxi sunt preluate de un număr de 2700 taximetrişti din cadrul companiilor ce participă în program.

Aplicaţia permite selectarea companiei de taxi dorite după numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plată şi, de asemenea, permite urmărirea în timp real a taxiului deja comandat până la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Nu este nevoie să ştii unde te afli deoarece aplicaţia detectează adresa exactă şi numărul străzii pentru a asigura un răspuns cât mai bun din partea şoferilor. Aplicaţia îţi salvează un istoric al comenzilor şi îţi permite să dai o notă şoferului după terminarea cursei.

Orange a anunţat de asemenea faptul că în viitorul apropiat oferta va fi extinsă şi către alte companii de taxi importante din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării.

Clever Taxi este o aplicaţie gratuită şi poate fi folosită pe terminalele ce folosesc sistemul de operare iOS, Android şi Windows Mobile.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,