Borderlands 2 Mechromancer DLC: Gaige intră în scenă alături de robotul Deathtrap

Scris de | 9 octombrie, 2012
Borderlands 2 Mechromancer DLC: Gaige intră în scenă alături de robotul Deathtrap

Veşti excelente pentru fanii jocului Borderlands 2 – şeful Gearbox, Randy Pitchford a anunţat pe Twitter că DLC-ul Mechromancer este disponibil de azi, cu o săptămână mai devreme decât termenul anunţat iniţial.

DLC-ul introduce un nou personaj pe lângă celelalte patru disponibile în versiunea originală, Mecromancer-ul, care în ciuda denumirii cu accente macabre este  defapt o tânără simpatică cu o pasiune pentru roboţi. Abilitatea specială, după cum era de aşteptat, este capacitatea de a chema alături de tine un robot înarmat până în dinţi, fratele mai mare al simpaticului Claptrap, botezat Deathtrap. Pentru o privire mai detaliată asupra abilităţilor noului personaj poţi consulta pagina special creată pe site-ul Borderlands, aici.

În ceea ce priveşte preţul, Mechromancer este disponibil gratuit pentru cei ce au precomandat jocul, pentru restul lumii urmând să coste circa 10 dolari.

O altă veste bună pentru cei care speră să îşi prelungească cât mai mult aventura pe Pandora este faptul că cei de la Gearbox vor mai lansa cel puţin patru alte DLC-uri în perioada următoare. Sperăm că unul dintre ele ne va permite să accesăm şi iconicul satelit orbital care ne-a poluat câmpul vizual tot jocul.

Un review complet al excelentului Borderlands 2 poţi citi aici.

 

Etichete: , , , ,