Cosmote România a primit o triplă certificare ISO de la TUV Hellas

Scris de | 15 octombrie, 2012
Cosmote România a primit o triplă certificare ISO de la TUV Hellas

Cosmote România a anunţat astăzi că a primit din partea TUV Hellas o triplă certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management – Calitate, Mediu, Securitate şi Sănătate în Muncă – în urma unui audit efectuat în vara acestui an.

Toate cele trei certificări, ce demonstrează conformitatea cu ISO 9001 pentru Calitate, ISO 14001 pentru Mediu şi OHSAS 18001 pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, au fost emise în urma unui audit efectuat de TUV Hellas (TUV Nord) între 25 – 29 iunie 2012.

Obiectivul Cosmote România este Excelenţa în Afaceri, iar această triplă certificare este un         moment-cheie în evoluţia organizaţiei, care demonstrează capacitatea companiei de a oferi servicii de înaltă calitate în baza unor procese şi proceduri clare şi eficiente.

Spyridon Spyropoulos, Chief Operations Officer Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă: ”Obţinerea acestei triple certificări reprezintă răsplata eforturilor depuse de echipa noastră pentru a implementa politicile, procesele şi procedurile interne în conformitate cu standardele de referinţă şi cu cerinţele Grupului Cosmote legate de cele trei direcţii: calitate, mediu, securitate şi sănătate în muncă. Astfel, aceste trei certificări ne recomandă ca fiind un partener de încredere, atât pentru angajaţi, cât şi pentru consumatori. Ele ne stimulează şi ne încurajează să ne menţinem evoluţia pozitivă şi grija permanentă de a construi fundamente solide pentru afacerea noastră.”

Mai mult, tripla certificare arată angajamentul Cosmote România de a furniza excelenţă tuturor clienţilor, partenerilor de afaceri şi angajaţilor. Acestea nu sunt primele certificate obţinute de Cosmote România, compania începând în 2010 cu certificarea pentru Sistemul de Management al Calităţii (ISO 9001).

Etichete: , , ,