Peter Molyneux te invită să descoperi un secret care îţi va schimba viaţa

Scris de | 6 noiembrie, 2012
Peter Molyneux te invită să descoperi un secret care îţi va schimba viaţa

Legendarul creator de jocuri Peter Molyneux a lansat de curând o aplicaţie pentru iOS şi Android, botezată Curiosity, care te invită să te alături altor mii de jucători în încercarea de a dezasambla un cub care ascunde un secret care ar urma să îţi schimbe viaţa.

Deşi recompensa pare puţin trasă de păr conceptul jocului este unul interesant, bazându-se pe curiozitatea umană.  Practic tot ce trebuie să faci este să distrugi bucăţele din cub printr-un proces destul distractiv şi relaxant, iar utilizatorul care reuşeşte să elimine ultima bucată din cub (procesul ar putea fi unul de lungă durată) va fi răsplătit cu un video “miraculos”. Suprafaţa cubului se schimbă sub acţiunea miilor de jucători, iar mineritul intensiv îţi permite să acumulezi monede cu ajutorul cărora poţi cumpăra accesorii care cresc eficienţa (bombe etc.)

Conceptul este unul destul de greu de descris aşa că te invităm să accesezi App Store-ul sau Google Play şi să descarci gratuit Curiosity pentru a înţelege exact despre ce este vorba.

Etichete: , , ,