Dropbox trece de 100 milioane utilizatori, te premiază cu până la 100GB spaţiu

Scris de | 14 noiembrie, 2012
Dropbox trece de 100 milioane utilizatori, te premiază cu până la 100GB spaţiu

Ca şi multe alte servicii care au devenit indispensabile, este greu să ne imaginăm lumea fără Dropbox. Dar iată că serviciul care sărbătoreşte acum atingerea pragului de 100 de milioane de utilizatori nu exista acum 5 ani.

Dropbox s-a născut în Boston, într-o staţie de metrou, când fondatorul şi CEO-ul companiei, Drew Houston, absolvent MIT,  scria primele linii de cod pentru aplicaţie, frustrat că şi-a uitat din nou stick-ul USB acasă.

Pentru cei care totuşi nu ştiu ce este Dropbox, aplicaţia este un serviciu care îţi oferă un spaţiu de stocare de câţiva GB pe serverele lor, în cloud, spaţiu pe care îţi poţi stoca muzica, documentele, filmele sau orice alte fişiere. Le poţi accesa apoi extrem de comod de pe orice computer sau dispozitiv mobil cu acces la internet.

Pentru a sărbători pragul istoric de 100 milioane de utilizatori cei de la Dropbox te invită să-ţi spui propria poveste referitoare la serviciul lor. În cazul în care povestea este selectată printre primele 100 vei fi recompensat cu 10GB spaţiu de stocare suplimentar pe viaţă, iar dacă ai norocul să tenumeri printre primii 10 favoriţi, vei primi 100GB. Povestea o poţi posta aici.

Etichete: , ,