Samsung Galaxy Note 10.1: Update la Android 4.1 Jelly Bean prin Premium Suite

Scris de | 27 noiembrie, 2012
Samsung Galaxy Note 10.1: Update la Android 4.1 Jelly Bean prin Premium Suite

Samsung a lansat update-ul Premium Suite pentru utilizatorii tabletei Galaxy Note 10.1. Actualizarea e bazată pe sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1, şi aduce o serie de caracteristici noi, optimizate pentru stylus-ul S Pen.

Lista caracteristicilor noi disponibile prin update-ul la Premium Suite include:

Funcția de Multi Window ce le oferă utilizatorilor libertatea să redimensioneze, să mute sau să aşeze aplicațiile selectate în mai multe moduri de vizualizare, rulându-le simultan sau în paralel cu ecranul de pornire.

Air View, ce permite utilizatorilor să folosească S Pen pentru a previzualiza cu ușurință conținutul, fără a avea nevoie să îl deschidă.

Quick Command:Folosind S Pen-ul, utilizatorii pot activa în mod rapid aplicațiile și serviciile pe care le utilizează cel mai frecvent.

De asemenea, au fost introduse şi caracteristici dedicate creării de conţinut, precum Easy Clip, ce permite utilizatorilor să selecteze și să decupeze conținutul pe care vor să îl salveze, să îl copieze sau să îl împărtășească, în doar câteva secunde, o scriere de mână mai ușoară, Un S Pen mai inteligent, Photo Note, pentru adăugarea de note personalizate, scrise de mână, pe spatele fotografiilor, şi multe altele.

Update-ul la Premium Suite e disponibil acum şi în România.

Etichete: , , , , , ,