Olympus lanseaza modelul PEN E-P5 in Romania

Scris de | 13 iunie, 2013
Olympus lanseaza modelul PEN E-P5 in Romania

Olympus a lansat astazi noul model PEN E-P5, cu aspect retro si care va fi avea un pret de pornire de 4.499 lei prin distribuitorul MGT Educational, informeaza revista PHOTO magazine.

Olympus-PEN-E-P5-white

Olympus E-P5 beneficiaza de o viteza a obturatorului de 1/8000 sec. si tehnologie de ultima ora, incorporate intr-o carcasa complet metalica. Senzorul Live CMOS de 16 megapixeli, identic cu cel al camerei Olympus OM-D, asigura calitatea superioara a imaginii, urmand linia performantei aparatelor foto PEN.”, informeaza comunicatul de presa transmis.

Pentru a marca 50 de ani de la aparitia legendarului Pen F, noua camera Olympus PEN E-P5 pastreaza liniile de design caracteristice seriei. In plus, in functie de preferintele fiecaruia, utilizatorii pot opta pentru integrarea unui grip ergonomic, din lemn natural.

E-P5 dispune de un sensor de imagine Live MOS Truepic VI de 16 megapixeli, acelasi de pe OM-D, capabil de realizarea unor fotografii la calitate profesionala. Focalizarea automata rapida, Fast AF, permite utilizatorilor sa aleaga optiunea de a selecta un punct de focalizare automata de mici dimensiuni, izoland partial un subiect deja incadrat.

Mai multe informatii despre noul aparat al celor de la Olympus puteti vedea pe www.photomagazine.ro

Etichete: , , , ,